telefon:

+46 75 770 01 00

e-postadress:

kundservice@allabildelar.se

  • Hem
  • Därför begagnat

Därför ska du köpa begagnat

 

Här kan du läsa de vanligaste frågorna från våra kunder och läsa om de många fördelarna med att köpa begagnade bildelar online.

Vad är fördelarna med att köpa begagnade bildelar?

Hos alla bildelar har vi ett stort utbud av reserv- och bildelar där du kan hitta orginaldelar till just din bil var du än är. Bildelarna blir billigare än om du köper dem nytillverkade och vi har snabba leverenser. 

 

Varför köper man bildelar begagnade? 

Många vet om att fordon är en av vår tids största miljöbov. De många förbiser är att tillverkningen av nya delar även bidrar kraftigt till utsläppen. Genom att återanvända något som annars skulle slängas eller destrueras sparar man på miljön. Dessutom sparar du även pengar när du köper begagnade delar.

 

Vilka garantier gäller vid köp av reservdelar online hos Allabildelar?

Vi har tre olika garantier. Vi har för verkstäder tre olika typer av garantier. 1-, 2- och 3-garanti. Dessa garantier är framtagna tillsammans inom branschen, för fullständiga villkor, klicka här.

 

Hur kan jag säkerställa kvaliteten på bildelarna online? 

Vi testar alla bildelar. Vi bedömer, provkör och testar alla komponenter så att ni ska känna er trygga i ert köp. Konsumentköplagen gäller hos våra anslutna anläggningar. Konsumentköplagen gäller alltid privatpersoner.

Om oss

Vår passion för miljöfrågan driver oss på daglig basis, och som nordens största bildemonteringskedja spelar vårt arbete stor roll för branschens återvinningsmaskineri.
Läs mer här

Webbplatsinformation

Alla rättigheter förbehållna, Allabildelar © 2022