• Hem
  • Därför begagnat

Därför ska du köpa begagnat

 

Här hittar du de vanligaste frågorna från våra kunder och kan läsa om de många fördelarna med begagnade bildelar.

Vad är fördelarna med att köpa begagnade bildelar?

Bildelarna blir mycket billigare än om du köper dem nytillverkade och jämfört med nytillverkade delar har begagnade delar mycket låg miljöpåverkan. Hos Allabildelar har vi ett stort utbud av reserv- och bildelar där du kan hitta originaldelar till just din bil. 

 

Varför köper man bildelar begagnade? 

Många vet om att fordon är en av vår tids största miljöbovar, men det många inte tänker på är att även tillverkningen av nya bildelar bidrar kraftigt till utsläppen. Genom att återanvända något som annars skulle kasseras sparar man på miljön. Dessutom sparar du även pengar när du köper begagnade delar.

 

Vilka garantier gäller vid köp av reservdelar online hos Allabildelar?

Samtliga delar som säljs via Allabildelar har garanti enligt någon av våra tre garantinivåer. Dessa garantier är framtagna gemensamt inom branschen, för fullständiga villkor, klicka här.

 

Hur kan jag vara säker på kvaliteten på bildelarna? 

Vi bedömer, provkör och testar alla komponenter så att du ska känna dig trygg i ditt köp. Samtliga delar har en kvalitetsklassning som berättar mer om delens skick och funktion. 

Om oss

Vår passion för miljöfrågan driver oss på daglig basis, och som nordens största bildemonteringskedja spelar vårt arbete stor roll för branschens återvinningsmaskineri.
Läs mer här

Webbplatsinformation

Alla rättigheter förbehållna, Allabildelar © 2024